Nieuws

Trendonderzoek salarisprofessionals voortaan tweejaarlijks

Vanaf 2023 wordt het NIRPA Trendonderzoek Salarisprofessionals tweejaarlijks uitgevoerd. Na een reeks jaarlijkse onderzoeken kan het instituut de ontwikkelingen binnen het vakgebied van salarisprofessionals ook voor een langere periode vastleggen en identificeren.

Het NIRPA (Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting) doet sinds 2016 onafhankelijk onderzoek naar trends binnen de functie van salarisprofessional en het payroll-vakgebied. Het is sindsdien zes keer uitgevoerd, voor het laatst in 2021.

Met de input van duizenden salarisprofessionals die aan de eerdere onderzoeken hebben meegewerkt, is een gedegen basis ontstaan om het trendonderzoek vanaf nu eens per twee jaar uit te voeren, aldus het NIRPA.

De uitnodiging voor deelname aan het onderzoek wordt, behalve via het instituut zelf, door een groot aantal (kennis)partners verspreid binnen de doelgroep salarismedewerkers en -adviseurs. Ook accountantsorganisaties worden hiervoor uitgenodigd.

Organisaties die aan het onderzoek willen meewerken kunnen dat kenbaar maken bij het NIRPA. Deelname wordt vermeldt in de uitgave van het Trendonderzoek Salarisprofessionals 2023.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.