Nieuws

Meeuwsen Ten Hoopen accountant sc Heerenveen

Meeuwsen Ten Hoopen (MTH) Accountants en Adviseurs en sc Heerenveen hebben vandaag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Behalve accountant wordt MTH ook 'businesspartner' van de voetbalorganisatie.

Deze samenwerking bestaat enerzijds uit het verlenen van fiscale, administratieve- en accountancy diensten door MTH aan sc Heerenveen en anderzijds biedt sc Heerenveen een breed pakket van mogelijkheden aan ten behoeve van reclame- en marketinguitingen en relatie- en personeelsbinding. 

MTH en Heerenveen zijn partijen die elkaar goed zeggen te verstaan qua cultuur en opvattingen. Beide partijen streven volgens het persbericht kernwaarden na als "nuchter, hardwerkend, samenwerken, betrouwbaar, openheid, respect en het nemen van maatschappelijke verantwoording in de samenleving". 

"Sc Heerenveen staat voor het spelen van verzorgd, initiatiefrijk en aantrekkelijk voetbal vanuit een herkenbare structuur in het elftal en organisatie. Dit moet leiden tot overwinningen en aansprekende resultaten." 

MTH zal als accountant en business partner met sc Heerenveen samen blijven werken aan één van de speerpunten van sc Heerenveen, namelijk een financieel gezonde huishouding.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.